Babysang


Velkommen til babysang i Drangedal kirke

 

Det skal ikke være skummelt for de voksne å være med på babysang. Vi gjør dette for å gi babyen positive og gode opplevelser og inntrykk. Babyer blir rolige og avslappet med sang, og for babyen er din stemme den aller fineste! Her skal vi ikke prestere noe, vi skal bare kose oss.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Kristin på 35997176, 41303004 eller via Messenger.

 

Babysang arrangeres av menighetene i Den norske kirke i Drangedal kommune. Tilbudet er gratis, og er en del av et helhetlig trosopplæringstilbud for barn og unge mellom 0 og 18 år. Det betyr at vi sender ut invitasjon til alle som er døpt i menighetene våre, men man trenger ikke være medlem av kirken for å være med på babysang. Babysang er åpent for alle barn mellom 0 til 12 måneder i følge med voksen - vi har hatt både besteforeldre og tanter med på samlingene også, hjertelig velkomne skal dere være! Vi serverer kaffe/te og frukt hver gang, og har god tid til prat, ro, leik og kos sammen med de små.

 

Om Kristin:

Kristin Krogsgaard Helland (35) flyttet til Drangedal for snart fem år siden og bor med prestemann og sønnen på 7 i Prestegården. Hun er utdannet kantor og klaverpedagog fra Musikkonservatoriet i Kristiansand -Høgskolen i Agder, og Kirkelig utdanningssenter i nord- Universitetet i Tromsø. Hun har vært ansatt i Den norske kirke i 19 år og jobber nå som kantor og menighetspedagog i menighetene i Drangedal, Kroken og Tørdal. Hun har tidligere hatt musikkopplæring og kor for alle aldersgrupper, og har lang erfaring som akkompagnatør og musikkformidler.

Tilbake