Utdeling av 6.årsbok Drangedal


Nå inviteres alle som skal begynne i 1.klasse (født i 2015) til å få 6.årsbok. Samling blir onsdag 28.april kl. 17.00 til 18.00. Husk påmelding via nettsiden vår, under fanen AKTIVITETER. Les mer i artikkelen. 

 

For ikke lenge siden var alle førskolebarna på besøk på skolen og fikk bli litt kjent med de som jobber der. Vi som jobber i Drangedal kirke har også lyst til å invitere alle som snart skal begynne på skolen til å komme til kirka en ettermiddag og bli litt kjent med kirka. Og vi vil gi dere en veldig fin bok også. Kanskje klarer du å lese den selv om noen måneder?

 

Samlingen blir onsdag 28.april kl. 17.00 til 18.00 i og utenfor Drangedal kirke.

 

6.årsboka handler om vennene Stian, Erlend og Tuva som har en hemmelig klubb sammen, og om alt det spennende de finner på. De er også 6 år gamle, og skal begynne på skolen sånn som du. Pappaen til Tuva er organist i kirka og kan så mange rare og gøye historier vi tror både du og de tre vennene i boka vil like.

 

Vi skal være både ute og inne, så alle må kle seg godt. Vi fyrer opp bålpanne for å grille pølser sammen, så det er viktig at alle melder seg på via drangedal.kyrkje.no og klikker på fanen «aktiviteter» innen 26.april. Da holder vi styr på eventuelle allergier, om vi har lov til å ta bilder, eller om det er noen behov for tilrettelegging.

 

Denne invitasjonen sendes til alle døpte barn fordi vi har adressene deres i vårt medlemsregister, men vi ønsker selvfølgelig at alle på kullet kan melde seg på, så hjelp oss gjerne med å spre ordet om at det skal være utdeling av 6.årsbok – påmelding må skje på nett. Ta gjerne kontakt om dere har noen spørsmål! 

TRYKK HER FOR PÅMELDING

VELKOMMEN!

Hilsen Drangedal menighet ved trosopplærer

Kristin Krogsgaard Helland (41303004)

Tilbake