Mini og Maxi KoS starter opp igjen tirsdag 25.august


Etter en lang coronapause og sommerferie er det endelig tid for å synge sammen igjen den 25.august! Les videre for viktig informasjon. 

 

I år endrer vi litt på aldersgruppeinndelingen i koret vårt. 

Mini KoS er for barn i barnehagealder, nærmere bestemt 3 til 6 år, og vi flytter øvelsen et kvarter, så merk tiden - 16.45 til 17.30 på menighetshuset. 

Maxi KoS øver på menighetshuset i Drangedal fra kl. 18.00 til 19.00. 

Covid-19 informasjon: På grunn av smittevern i forbindelse med Coronapandemien blir øvelsene gjennomført med trygg avstand til hverandre, og med gode rutiner for håndvask, smittevask, smittesporing osv. Barna i Mini KoS må i en periode fremover følges av foresatt, som sitter sammen med barnet på øvelsen. Har barnet eller foresatt symptomer på forkjølelse/luftveisinfeksjon må dere holde dere hjemme. Oppstår symptomene på korøvelsen må dere forlate øvelsen.

På øvelsene synger vi sammen med bandet, får høre en bibelfortelling, leker og har litt hobbyaktivitet. Av og til synger vi på gudstjenester og andre arrangementer, og da er det viktig at alle blir med! Derfor sender vi med en semesterplan ved oppstart så dere kan se hva vi har tenkt å finne på i høst. Vi kan røpe både KoS-middag og familiekonsert, så dette gleder vi oss veldig til!  

Pris: 100,-kr pr halvår. Kontaktperson: Mildrid Sydtveit Reiten,  91740780 for spørsmål.

 

 

 

 

Tilbake