Ny runde med babysang!


Babysang er for barn mellom 0-12 mnd fra alle menighetene våre, og arrangeres på Drangedal menighetshus følgende tirsdager: 6. februar, 13. februar, 5. mars, 12. mars, 9.april, 16.april, 30.april, 7. mai og 14.mai

På babysang er målet å skape en felles opplevelse gjennom å leke, synge og utforske sammen med barnet sitt. Babysang gir barn og foreldre et rom hvor de kan være sammen og bli kjent med hverandre, med kirka og andre småbarnsfamilier.

Det skal ikke være skummelt for de voksne å være med på babysang. Vi gjør dette for å gi babyen positive og gode opplevelser og inntrykk. Babyer blir rolige og avslappet med sang, og for babyen er din stemme den aller fineste! Her skal vi ikke prestere noe, vi skal bare kose oss. Er det en besteforelder, tante etc. som også har lyst til å bli med på en samling er det bare koselig.

Babysang er et samarbeid mellom Den norske kirkes tre menigheter, Drangedal menighet, Kroken menighet og Tørdal menighet, og tiltaket er en del av en helhetlig trosopplæringsplan for barn mellom 0-18 år. Valg av Drangedal menighetshus er geografisk betinget da Menighetshuset ligger ca midt i kommunen. 

Babysang er for barn fra 0 til 12.måneder i følge med voksen, det er gratis, og åpent for alle uavhengig av tilhørighet til kirka. Det serveres kaffe, te og litt å bite i. Velkommen til en koselig formiddagsstund med god tid til kos, sang, og prat!

 

 

Kontakt gjerne Kristin Krogsgaard Helland 41303004 hvis du har spørsmål. 

Tilbake