Barnekoret KoS


Tirsdag = KoS! Blir du med? Nytt semester har startet opp, men det er aldri for seint å bli med.

MiniKoS

I barnekoret MiniKoS er det plass til alle gutter og jenter fra fylte 3 år til 6 år, og vi ønsker alle velkommen til KoS for et innholdsrikt høstsemester! 

Koret øver hver TIRSDAG, klokken 16.45 til 17.30 på menighetshuset, og vi synger, får høre en bibelfortelling, leker og har litt hobbyaktivitet.   

Av og til synger vi på gudstjenester og andre arrangementer, og da er det viktig at alle blir med! Vi sender med en semesterplan ved oppstart så dere kan se hva vi har tenkt å finne på. Vi skal blant annet synge på gudstjeneste, vi skal besøke sykehjemmet/institusjonene, ha kveldsmat på øvelsen og ha bollefest!   

Kjenner dere noen flere som er i aldersgruppen for MiniKoS, så inviter de gjerne med dere!

 

Pris: 200,- kr. pr. skoleår. Kontaktperson: Mildrid Sydtveit Reiten,  91740780 for spørsmål.

MaxiKoS

MaxikoS er koret for gutter og jenter som går i 1.klasse og oppover mot ungdomsskolealder.  Vi øver tirsdager på menighetshuset i Drangedal fra kl. 18.00 til 19.00. Her er plass til alle som er glade i å synge, så inviter gjerne med deg noen flere også!

På øvelsene er det mye sang, en liten andakt, og koret har eget band som er med på hver øvelse! Ute i gangen kan voksne sette seg ned med en kopp kaffe og en prat mens koret synger i hovedsalen. Vi har nytt hobbyrom som vi har tatt i bruk, vi reiser på en tur i semesteret, og synger og sprer glede på gudstjenester og i lokalmiljøet vårt. Vi har og egen KoSkveld der medlemmene i koret er med å bestemme hva vi skal finne på. I oktober skal vi være med på Barnegospelfestivelen i Kragerø, og vi skal på øvingshelg på nyåret. Koret dirigeres av Kristin Krogsgaard Helland.

Pris: 200,- kr. pr. skoleår. Kontaktperson: Mildrid Sydtveit Reiten 91740780 for spørsmål.

 

Tilbake