Barnekoret KoS


Tirsdag = KoS! Blir du med? Mini KoS og Maxi KoS er klare for nytt semester!

 

Mini KoS

I barnekoret Mini KoS er det plass til alle gutter og jenter fra fylte 3 år til 6 år, og vi ønsker alle velkommen til KoS etter en lang coronapause. 

Koret øver hver TIRSDAG, klokken 16.45 til 17.30 på menighetshuset, og vi synger, får høre en bibelfortelling, leker og har litt hobbyaktivitet.   

Av og til synger vi på gudstjenester og andre arrangementer, og da er det viktig at alle blir med! Vi sender med en semesterplan ved oppstart så dere kan se hva vi har tenkt å finne på nå i vårsemesteret. Nå kan en del aktiviteter bli endret på grunn av smittesituasjonen lokalt eller nasjonalt, men vi er glade for å få lov til å samles til kos og sprell, og ber alle følge med på nett og på facebook/sms for informasjon om endringer.   

Kjenner dere noen flere som er i aldersgruppen for Mini KoS, så inviter de gjerne med dere!

Covid-19 informasjon: På grunn av smittevern i forbindelse med Coronapandemien blir øvelsene gjennomført med trygg avstand til hverandre, og med gode rutiner for håndvask, smittevask, smittesporing osv. Har barnet eller foresatt symptomer på forkjølelse/luftveisinfeksjon må dere holde dere hjemme. Oppstår symptomene på korøvelsen må dere forlate øvelsen.

Pris: 100,-kr pr halvår. Kontaktperson: Mildrid Sydtveit Reiten,  91740780 for spørsmål.

Maxi KoS

Maxikos er koret for gutter og jenter som går i 1.klasse og oppover mot ungdomsskolealder. Etter en lang coronapause  er vi endelig klare til å starte opp igjen, og vi gleder oss så! Vi øver tirsdager på menighetshuset i Drangedal fra kl. 18.00 til 19.00. Her er plass til alle som er glade i å synge, så inviter gjerne med deg noen flere også!

På øvelsene er det mye sang, en liten andakt, og koret har eget band som er med på hver øvelse! Ute i gangen kan voksne sette seg ned med en kopp kaffe og en prat mens koret synger i hovedsalen. Vi har nytt hobbyrom som vi har tatt i bruk, vi reiser på en tur i semesteret, og synger og sprer glede på gudstjenester og i lokalmiljøet vårt. Koret dirigeres av Kristin Krogsgaard Helland.

Pris: 100,-kr pr kalenderår Kontaktperson: Mildrid Sydtveit Reiten 91740780 for spørsmål.

 

Tilbake