Tårnagentsamling i Kroken


Nå er det åpnet for at 2 og 3.klassinger i Kroken kan melde seg på Tårnagentsamling! Førstemann til mølla, det er bare plass til 15.stk. Les mer om tårnagenter og hvorfor vi har plassbegrensning. 

 

Over hele landet inviteres 2. og 3.klassinger til å løse oppdrag og mysterier i kirkene sine, og nå inviterer Kroken menighet til Tårnagentsamling i Kroken kirke lørdag 17. april 2021.

Barna skal utforske kirka, Bibelen, kirkerommet, og løse agentoppdrag og mysterier. Noe av ideen bak konseptet er å gjøre noe sammen som de ikke har gjort i kirka før, samtidig som de oppdager kirkens mysterier – dåp og nattverd, og lærer litt mer om dem. De får utdelt agentbevis, spennende agentgaver, spiser god mat, har konkurranser og leker, - og skal gjøre mye forskjellig! 

Til forskjell fra tidligere år er tårnagentsamlingen nå kun på lørdagen, uten gudstjeneste for alle på søndagen. Vi har fortsatt coronarestriksjoner med oss i hverdagen, og vi må legge opp opplegget deretter. Vi har derfor en maksbegrensning på 15 deltakere, så det er første mann til mølla som gjelder. Arrangementet kan kunne bli avlyst hvis nasjonale eller lokale retningslinjer blir strammet inn. Da vil påmeldte deltakere bli kontaktet. Vi ønsker påmelding med foresattes mobilnummer, ikke barnets. Påmelding må skje via drangedal.kyrkje.no, velg fanen «aktiviteter». 

Og følgende er veldig viktig: 

Denne invitasjonen sendes til alle døpte 2 og 3.klassinger i Kroken fordi vi har adressene deres i vårt medlemsregister, men vi ønsker selvfølgelig at alle i klassene kan melde seg på, så hjelp oss gjerne med å spre ordet om at det skal være tårnagentsamling! Men husk - max 15 deltakere som vi må forholde oss til – alle er varmt velkomne!

Tilbake