Konsert i Tørdal kyrkje


Det blir sang av Latterkoret, lesning, fellessanger, adventstanker ved prest Kjetil, orgel og pianomusikk og mulighet for å ønske seg sanger ved kantor Kristin.

 

 

Søndag 6.desember er det kveldsgudstjeneste i Tørdal kyrkje. Det er 2. søndag i advent, og vi er i gang med ventetiden.

I år så venter vi på så mangt. Vi venter på julen – selvfølgelig, på å feire at Gud gjorde seg liten som en av oss, for å vise oss veien til seg. Vi venter på lys i mørke tider, fellesskap, julesanger, tradisjoner og alt som er kos - og vi venter på avklaringer rundt smittesituasjonen vi står i, restriksjoner, og at noen skal fortelle oss hvordan vi kan feire jul i år. Det eneste vi vet akkurat nå, er at det er godt å fylle ventetiden med noe, og gudstjenesten denne kvelden blir en krysning av gudstjeneste og adventskonsert.

Det blir sang av Latterkoret, soknerådsleder Åse vil lese for oss, prest Kjetil deler noen adventstanker, og kantor Kristin vil sy det hele sammen musikalsk. Det blir både fellessang, instrumentalmusikk, og god tid til ønskekonsert. Del gjerne denne ventetidkvelden med oss – på trygg avstand til hverandre i kirkerommet.

Vi tester ut påmelding til denne konserten. Trykk her for å melde deg på – hvis det er fullt, virker ikke lenken.

Tilbake